Oftalmológia Okuloplastika

Kompletné očné vyšetrenie

Topografia rohovky

OCT vyšetrenie sietnice

Operácia sivého zákalu

Operácie spojovky

42. Kongres Európskej okuloplastickej spoločnosti v Rotterdame

12 -14 septembra 2024  sme a zúčastnili 42. kongresu Európskej spoločnosti okuloplastickej chirurgie. Kongresu sa zúčastnilo takmer 900 chirurgov z celého sveta, ktorí sa venujú okuloplastike.

Rozhovorom s významnými osobnosťami  tejto poločnosti sme si potvrdili, že trendy na našom pracovisku sú správne a našim pacientom poskytujeme výkony na veľmi dobrej úrovni. Operácia hornej a dolnej mihalnice nielen z kozmetických ale najmä zo zdravotných dôvodov je u nás robená rôznymi spôsobmi a na úrovni dnešných poznatkov o tejto problematike. 

Prínosom bolo stretnutie s prof. MUDr. Vladimírom Krátkym z Kanady, ktorý je aj organizátorom budúceho stretnutia spoločnosti okulopastickej chirurgie v Prahe.

S pánom doktorom Richardom Allenom, okuloplastickým chirurgom z Houstonu  v Texase sme prebrali problematiku pacientov po enukleácii  oka. Takýmto operáciám sa venujeme už viac rokov a počet korekcií nestabilného spojovkového vaku sa blíži k 100. Naše zistenia ohľadom spôsobu korekcie a starostlivosti o pacienta po enukleácii oka  potvrdila aj prednáška Dr. Allena.

+421907615285

Máte otázky? Zavolajte nám

medilux.ilavska@gmail.com

okuloplastika.medilux@gmail.com

Potrebujete pomoc? Napíšte nám email

Pondelok: 8.00 – 15.00
Utorok: Operačný deň
Streda : 8.00 – 15.00
Štvrtok : 8.00 – 14.00
Piatok: 8.00 – 14.00

Teraz zatvorené